Januar 2006  

Dagmar: Det har sneet meget hele januar. Søren og Anette synes ikke det er spor rart med al den sne, men jeg synes det er sjovt. Det er næsten som at være hvalp igen, når vi tonser rundt på bakken og laver høje hvirvlende skyer af sne. .

Philana  Jeg synes ligesom Dagmar at sne er rigtig dejligt - lige til at rulle sig i, køle både maven og ryggen af i. Jeg vil også gerne hjælpe med at skovle sne, men som regel bliver vi bare lukket nede i haven, mens de skovler ude foran.

Søren og Anette siger det tager for lang tid hvis jeg skal bide i skovlen hver gang der er kommet et læs sne på den.

Dagmar: Jeg kan indhente hende råwehovedet nu og faktisk også løbe fra hende
- rart med noget kondi

Philana:  Søren og Anette er mærkelige. Der er snestorm ude i aften, isslag og stor ståhej i radio og tv over al den sne. De er så kommet i tanke om at træne inde i stuen. Guffer i hånden og så tror de at de kan få mig til at hoppe over Sørens guitarkasser. Dagmar hopper lystigt, frem og tilbage og frem og tilbage.
Jeg lod som om jeg ikke fattede en brik. Det kunne  da være at de gav en guf uden man skal skabe sig åndssvag, men den gik ikke. Dagmar fik hver gang hun hoppede over, jeg fik ingenting uanset hvor ynkelig jeg prøvede at se ud
- så jeg måtte jo til det hopperi også.
Det er nu meget skægt med lidt indendørs agility..